Smør, melisogvaniljesukker blandes tildetblirlystogluftig. Tilsett resten av melisenogvisp godt til alt er blandetog du har en fin, jevn ogluftig sjokoladekrem
Bland saman kesam, kakao, sukrinmelis, stevia, salt ogvaniljepulver. Sjokolademousse er perfekt å lage når du har eggekvitertil overs, eller berre har lyst på nåke godt
Begynn først med smør og sukker ogpiskdettehvitt. Det skal være lett og «fluffy». Kakebunnen blir på en måte som et «sukkerbrød», men med mye mer fylde og smak
- Fettet er gull, kok det opp igjenog hell på sterilisert glass. Når du lager lys kjøttkraft, skal kjøtt ogbein rett i gryten, til brun kraft brunes kjøtt/bein først
Selv om vi har vent oss til smaken av MSG og kanskje ikke savner kraftbasert mat, får vilikevel en påminnelse om hvor godt det smaker når vi tar oss tidtil å lage mat fra bunnen av
Det har også vært vanlig å dele den isnipperog legge dissei ovnen til tørk. Jeg var ganske stor før jeg turte å smake på Mor Monsen - dypt skeptisk som jeg alltid har vært til sukat, rosinerog denslags
Piskeggehvitene helt stiveogpisk eggeplommer, melisog salt tildetblirlystog skummende. En nydelig dessert som smaker som fløyel på tungen og med en klatt pikantingefærkrem
- Tilsett vann slik at det dekker kjøttet ogtilsett de to buljongterningene. Lapskaus er kjempe godt, lett å lage til mange, råvarene får du i alle butikkerog du kan nesten ikke gjøre feil
Trykkoker egner seg godt til kraft, smaken blirrikere, jeg kan ikkebevise at den inneholder mer umami, men etter mitt skjønn, smaker både kylling- og oksekraft bedre av å blitilberedt under trykk
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.