Sommeren har endelig kommet hit også, og dagene nytes. Man vet jo aldri hvor lenge det vil vare. Jeg nyter dagene hjemme nå, er sykemeldt fordi babyen vår
(English below)MorMonsen er en av de gode gamle tradisonelle norske kakene. "MorMonsen" er one of the good old traditional Norwegian cakes, usually made for Christmas
Det er lørdag i morgen, og hva passer vel bedre enn biffsnadder og rødvin. Og skal man først ha biffsnadder så er det best at det er så mørt at det nesten ikke trengs å tygges
Lenge siden sist jeg har fått blogget nå. Hatt problemer med pc`en og har måttet formatere den. Men nå er alt i sin skjønneste orden, alt virker som det skal igjen og jeg er til nå en veldig fornøyd bruker av Windows 7
Nå som det er lammesesong, dvs får-i-kål, så kan det varieres litt mer, synes jeg. Kjøp et lammelår på Kiwi eller Rimi eller hvor enn du ønsker/foretrekker å handle
En av disse er en gammel perm med oppskrifter som min farmor, Anette, samlet da hun var ung. ) Og siden jeg er glad i gamle ting, kan det godt være at jeg lager flere plagg etter oppskrifter fra den gamle permen
Shortbread. Denne oppskrifta fant jeg hos Nigella Lawson, derav det britiske navnet. Dette blir bra. Enkle, sprø og lettvinte kaker til desserter av is eller frukt
Her kommer en oppskrift på skikkelig fancy festmat – langtidssteking av lammelår. Mannen min og jeg har startet en årlig tradisjon hvor vi lager dette og inviterer besteforeldrene mine over på middag
Min mors kålruletter er ett godt barndomsminne. Noen bruker kinakål, den er lettere å jobbe med, men tåler ikke like mye koking -og det fantes ikke i gamle dager
Det er påske og man må spise lammestek. Jeg vet ikke hvor denne tradisjonen kommer fra, men jeg er glad i lammestek, og synes derfor det er bra å benytte enhver anledning som byr seg til å spise dette deilige kjøttet
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.