Her er min oppskrift på Lussekatter. -). 2,5 dl melk. 1) Smelt smør , tilsett melk og visp inn eggene. 4) Trill ut tynne pølser og form dem til lussekatter. Denne oppskriften gir ca 25 Lussekatter. 2,5 dl melk
desember var det Lucia-dagen. Noen med rosiner og noen uten. Nomnom, rykende ferske lussekatter. Litt julebrus fikk opp stemningen enda noen hakk - og farta på rullingen, hihi
I morgen er det Lucia-dagen så derfor må dagens oppskrift være lussekatter. - Sara. Jeg har brukt grunnoppskriften til de fantastiske kanelknutene jeg lagde tidligere i høst og bare tilsatt safran, og gjort en liten justering på fremgangsmåten
I dag er det Lucia dagen og for første gang har jeg prøvd meg på glutenfrielussekatter. Trill en lang pølse, del opp i passe biter og form til lussekatter eller boller
og skal du bake lussekatter vil jeg anbefale denne oppskriften. Lussekatter. 100 g smør, smeltet0,5 g safran2,5 dl melk, lunken0,25 dl flløte25 g gjær1 egg0,75 dl sukker1/4 ts saltca 8-9 dl hvetemel. Bland så alt i bakebollen og la kjøkkenmaskinen gå ca 10-15 minutter. Ferdig hevet lussekatt, la de etterheve 45-60 minutter, under klede. Stek på 200* ca 10-15 minutterØnsker du litt forandring på noen av bollene,så smelt 1 ts sirup sammen med en skvett vann, pensle noen av bollene straks de kommer ut av ovnen. 2,5 dl melk. ca 8-9 dl hvetemel
Det virker som om det er et lite ekstraproblem og det er at jeg det virker som det ikke er plass til flere kommentarer i kommentarfeltet på TINE-innlegget
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.