I høstferien dro vi en vennegjeng på 6 til London. Oppdraget vårt var å "kidnappe" en intetanende Per som fylte 40 år, og feire dagen på Jamie Olivers restaurantBARBECOA
Da jeg bodde i England brukte jeg også en granittsten, jeg kjøpte den på nett solgt som skjæreplate og den kostet ikke en gang en fjerdedel av granittplater solgt for å brukes som bakesten (selv om det var akkurat det samme)
OL i London har begynt, og da er det godt med litt kosemat foran TV'en. Jeg fikk lyst på "Chicken Nuggets", og da lager jeg en asiatisk dipsaus som tilbehør
I går hadde min kjære mann bursdag. Da må man jo selvsagt lage kake til bursdagsbarnet. Han er at typen som ikke liker noe som har med sjokolade å gjøre
Endelig var jeg hjemme igjen. Nå har jeg vært borte to langhelger på rad, først var vi alle sammen i Edinburgh, så dro jeg på alene shopping til London for å besøke søsteren min
Noen ganger dumper det ned en kokebok utenom det vanlige i postkassen, og i det siste har Heston Blumenthal’s Heston At Home blitt studert nesten litt i overkant
Doughnut eller donuts begynner å bli mer og mer populær i Norge(og England). Tradisjonelt sett er doughnut deigen laget med gjær og frityrsteikt i olje, for så å bli dynket i sukker, eller melisglasur
26. 02. 2015. Hei kjære dere. Jeg er tilbake fra nok en jobbtur til London og det har vært noen hektiske dager for meg i det siste, men innimellom det hele har jeg likevel fått bakt noen store, deilige, supermyke kanelboller til familien
Nå når høsten er kommer for fullt, så smaker det godt med en real landtidskokt kjøttgryte. Da jeg kom over storfe bryst og bibringe til under 40 kroner kiloen slo jeg til
Hei alle fantastiske lesere. Kom hjem sent igår kveld fra “rainy London”. Selv om det regnet så hadde vi fine fotoshoot de stundene det var oppholdsvær
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.