Denne uken har jeg gjort noe nytt, jeg har lekt kokk. En god venninne skulle ha kollegaene sine på besøk og som travel småbarnsmor, er det ikke lett å få til å varte opp med femretters middag, så hun spurte pent om jeg hadde lyst til å hjelpe til
God tirsdagskveld. ). Sitter her helt mør i armene etter x-antall timer lesing og skriving, men jeg tenkte likevel det kunne være hyggelig med et lite blogginnlegg før leggetid
Tror jeg i alle fall. Helt bastant skal jeg likevel ikke være - jeg har aldri forsøkt et liv uten. For mange er veien til en perfekt majones kronglete og lang
Midt i sommer turnéen hadde jeg endelig to fridager, og da gikk de rett til matlaging. Første dagen lagde jeg Baby Back-Ribs på min nye pellets grill, en elektrisk Memphis
De siste dagene har gått. fort. Har kost meg med kjæresten og gode venner blant annet. Jeg er kanskje mer flink til å oppdatere på Instagram og Fitnessbloggen enn jeg er her
//Annonse. Norvegias slagord - noen forhold varer livet ut. I mitt tilfelle er det faktisk helt sant. Jeg gikk igjennom 10 år på grunnskolen og 4 år på videregående, nesten utelukkende med hvitost på brødskiven
God søndag alle sammen. Jeg driver for tiden å utvikle gode og sunne oppskrifter for min niese som har nettopp fått livet snudd opp ned med diabetes 1 diagnose
Lunsjtips. 22. 02. 2016 kl. 06. 44 i. Mat. Ingen kommentarer. Første dag på jobb etter ferien. Kjenner det er tungt. Men så er det jo snart påskeferie igjen, så hvem kan vel klage
/skrevet i samarbeid med Atkins Norge/ Ja da, nå kommer den på bloggen også. Det var egentlig ikke planen, men jeg får altså spørsmål om fremgangsmåten på Snapchat hver eneste dag
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.