Jeg har aldri kommet helt dit at jeg har fundert så mye på mysteriet. Så lenge man følger fremgangsmåten kan man nærmest vispe opp en uendelig mengde majones på ett egg
Første dagen lagde jeg Baby Back-Ribs på min nye pellets grill, en elektrisk Memphis. Dagen etter laget jeg min nye «gastronomiske sommer-hit», laksegryte på fransk manér
Til fredagstacoen står det alltid nyraspet Norvegia som tilbehør, vi lager ostesmørbrød på kalde dager eller når man vil ha en ekstra god kveldsmat, som tilbehør til grillmat, noen skiver som et lite mellommåltid, over pastaretter, og min favoritt - i tomatsuppen
Flødebollen fra Summerbird er så liten at du kan klare alt på en gang. Mitt første møte med Oslo er tåkelagt i det lysende minnet om valnøttkaken på Halvorsens Konditori
Litt ekstra kokosolje for å smøre på vaffeljern. Kjør på full guffe til det blir jevnt og kremaktig. La den steke i omtrent et minutt og pass godt på slik at den ikke brennes
/skrevet i samarbeid med Atkins Norge/ Ja da, nå kommer den på bloggen også. Det var egentlig ikke planen, men jeg får altså spørsmål om fremgangsmåten på Snapchat hver eneste dag
Denne søndagen vil jeg gjerne dele en oppskrift på en sjokoladekake jeg syns er veldig god. a kjøpt på Nille), dermed blir steketiden bittelitt lengre enn det står i oppskriften, men kaken blir høyere
Hvis ikke, er det på tide med noen justeringer i livet. Her er det populære, amerikanske Oreokjeks som setter smak på både browniesbunnen og kremen oppå
Det hadde vært kjedelig å servert kyllingen naturell, så ville gjerne gjøre litt stas på måltidet ved å fylle kyllingfiletene med kremost m/hvitløkssmak, soltørkede tomater og noen basilikum blader
Ikke glem å logge av og ta noen velfortjente pauser tilbake til det virkelige livet. Jeg har som vanlig ikke skrevet en liste over nyttårsforsetter, men jeg har gjort meg noen tanker om hva jeg ønsker å bruke mer og mindre tid på
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.