Skal det være pizza med Amerikansk bunn, må det være litt tykkelse på den. For å lage denne type pizza, må du ha en bunn som er litt tykk, men samtidig smaker av Peppes
Vi hadde ikke purre i huset, men litt sjalottløk gikk også bra. Men to forskjellige går an, da har du muligheten til å smake deg litt frem og tilbake, og det trengs ofte
evt litt oksekraft. Jeg har fortsatt ikke tatt så veldig mye bilder under matlagingen av barnemat siden jeg ofte lager flere retter på en gang og er dødstrøtt når jeg gjør det, og resultatet (mos) ser ihvertfall ikke så spennende ut, hehe
Imidlertid er dette ment som litt lovlig kos på slutten av en lang dag, og det å derimot gå rundt og "gomle" i seg sjokolade for eksempel i lunsjpausen, eller på vei til eller fra trening, er jeg imidlertid sterkt imot
Alt som er kokt på vann er jo litt smakløst, men risgrøten smakte jo som sagt papp (den er bedre å blande med fruktmos for å få litt mer mat ut av den)
Med en gang etter de var kommet ut av ovnen stakk jeg de opp på nytt, mens de enda var myke, og så sjekket jeg enda en gang da de var blitt harde at de passet inni
p Strø litt krokan oppå feks. Kjølte nok godt for litt kløende gummer også. Det fikk jeg lyst på nå…. Pæremosen blir veldig rennende hvis det er noe vann i, så hvis du bruker Aventmaskin kan det lønne seg å helle ut alt vannet før du snur og blender, ellers blir det pæresaft
Finhakket skinn- og benfri doradefilet (det lønner seg å fryse fileten litt før man deler den opp i like terninger) blandet med rikelig med friske urter (persille, estragon, dill og gressløk) sitronsest, sitronsaft, olivenolje, salt og pepper
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.