Syltelabbane kan du splitte på midten, gnage og nyte med eller utan tilbehør (for eksempel lefse, rødbeter og sennep), eller bruke dei mest delikate delane av labbane til hodesylte
La det surre medan du finhakkar kvitløksfedda, og ha dei oppi når løken har fått litt farge. La mjøl- og smørblandinga boble litt utan å bli brunt på medium varme før du slår på mjølka
Dessutan pleier eg å la ein liten aluminiumsbakk med saus stå på indirekte varme på kulegrillen ein times tid, då får du tilført røyksmak og gjort barbecuesausen endå litt meir intens på smaken
litt salt. litt salt og litt kvernet pepper. litt salt. litt salt og litt kvernet pepper. . Har tenkt lenge på å prøve dette men ikke før nå har jeg kommet meg til det
Ettersom svenskane sin mest kjende produsent av knekkebrød har blitt kjøpt opp av ein italiensk pasta-produsent – og den industrielle varianten i blant smakar som papp, er det på tide å ta over knekkebrød-produksjonen sjølv
Det har derfor ikkje blitt rare matlaginga og dermed også lite blogging. No ryktast det derimot at husfrua her bursdag ein av dagane så då må det bakast litt
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.