- Bland sammen ingrediensene i en bolle og rør rundt. - Legg i to klatter på et bakepapir. -). - 2 dl lettkokt havregryn (kan også bruke glutenfri). - 2 spiseskjeer kesam. - 2 eggehviter. - 1 ts bakepulver (fikk ikke være med på bildet siden boksen var rød, hehe). - Sett ovnen på 200 grader. - Stek i ovnen i 15 minutter. 200 grader - Bland sammen ingrediensene i en bolle og rør rundt
-Randi Annette-. La deg friste av hjemmelagd tapas. 26. 04. 2015 kl. 19. 01 i. Oppskrifter. 2 kommentarer. Jeg har gitt meg ut på noe jeg ikke har lagd før
Byggrissalat med brokkoli og bacon 2017-01-05 09. Fremgangsmåte Legg baconskiver på et bakepapir og stek i ovnen på 200 grader i 10-12 minutter. Kok brokkoli og erter i 2-3 minutter, hell av vannet
Så fort jeg kjenner en liten antydning til sår hals eller andre tegn til forkjølelse, så skal jeg ta meg en skikkelig hot ingefær- og gurkemeieshot med én gang
Å bruke bjørnebær er selvfølgelig ikke en nødvendighet - kaken kan tilsettes hvilke bær som helst, eller ikke bær i det hele tatt, men det er jo gøy med en litt ny variant da
Boost opp immunforsvaret med en grønn juice som også gir deg energi. Inneholder både hvitløk, chili, gurkemeie og ingefær som er varmende og betennelseshemmende og juicen vil være som en rakett for immunforvaret ditt
- kl. Påmelding i resepsjon på Trimhuset Horten eller til ptdesireeandersen@gmail. Spis deg SPREK. Det siste året har jeg kjørt kurs en dag i måneden kalt - Søtt og sunt
Via TripAdvisor fant vi frem til Brasserie Degas, som hadde gode anmeldelser. TripAdvisor er en fantastisk app, du kan søke på restauranter i nærheten, lese anmeldelser og få nøyaktig veibeskrivelse, til bens, med kollektivtransport, med sykkel eller med bil
- Visste du dette. - Har du det varmt eller kaldt inne. Når temperaturen passerer 20 grader klarer man faktisk ikke å konsentrere seg like bra som når temperaturen er mellom 18-20 grader. 18-. 18-20 g
Jeg er superglad i sushi, men synes det er trygt og godt å kjøpe ferdig i butikken. Da slipper jeg liksom og tenke på å få tak i spesi ris, fersk fisk, tang og tare
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.