Siden Honduras befinner seg i nærheten av tacoens hjemland, Mexico, valgte jeg å servere i tortillalomper med friske grønnsaker som tomat, rødløk, koriander og granateplekjerner
Dryss over kalkunbiffeneog rist av. Bland maizenna med salt og pepper. Ta biffene ut og hold dem varme. Legg kalkunbiffer, appelsinbåter og mangobiter i sausen og la alt bli varmt
Limemarinerte jordbær. Bland alle ingrediensene og pisk det stivt. skallet og saften av en halv lime. La de stå litt før du rasper skall og saft over bærene
Hva med en herlig laksemiddag med frisk agurksalat og stekte parma-asparges. Asparges med parmaskinke. Ovnsbakt laks kan man aldri bli lei av, hvis trikser og fikser litt på tilbehøret
Disse potetene er grovmost og rørt inn med finhakket hvitløk, vårløk og persille. Kok potetene med skallet på til de begynner å sprekke eller til de er lett å knuse med en gaffel
Dette er en enkel, men vanvittig smakfull middag av laks toppet med frisk persille og revet parmesan, liggende på en seng av cremet og finsnittet fennikel, kål og løk
Vent medog legge på jordbærene til rett før servering. Den er ganske rask og enkel å tilberede -og når den er ferdig kan den stå i kjøleskapet frem til servering
(Hvis du ønsker og hvelve dem over på en asjett ved servering bør du bruke fire gelantinplater). Den Italienske desserten passer ypperlig til det, men vent med å tilberede bringebærene
Limemarinerte bær er kjempegode til den litt søte desserten, og denne gangen valgte vi å bruke jordbær (og noen blåbær som vi hadde liggende i kjøleskapet)
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.