Limemarinert kalkunbiff med persille- og paprikaragu
Varden.no
Varden.no
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 6 stk kalkunbryst ? 125 g
  • revet skall og saft av 1 lime
  • 2 ss nøytral olje
  • 750 g persillerøtter, vasket og skrelt
  • saft av 1 sitron
  • 2 stk sjalottløk, skrelt og finhakket
  • 2 stk røde paprika, skinnfrie (fås kjøpt)
  • 2 ss finhakket bladpersille
  • 2 ss olivenolje
  • 2 dl fløte (22 %)
  • 1 dl hvitvin (tørr)
  • 1 ts seltin
  • 1/2 ts nykvernet hvit pepper

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.