HA LITT VARM KREM I EGGEDOSISEN, OG BLAND DETTE. De varme dagene i Oslo etter påsken, fikk meg til å hente frem min gode gamle italienske iskremmaskin Gaggia Gelatiera
Veldig godt med en liten kremdottog et jordbær pr kjeks. De skal være den tykkelsen som den øverste- men vi syntes de ble sprøere og bedre med at de var tynnere, så det ble flest av de
Siste fredag før ferien er over og skolen begynner byr på regnvær på Tjøme. Daniel surfer rundt på det store internettet, Vilde har kastet seg over et nytt lego prosjekt, Frøya får ligge i sengen og jeg koser meg på kjøkkenet
Jeg bruker som regel en iskrem skje til å fylle dem opp,så det ikke blir for mye eller for lite. Og jeg brukte vanilje toppingen på sitroncupcake ogjordbær på vanilje
Vent medog legge på jordbærene til rett før servering. Skjær jordbær i biter og legg dem i en bolle. Den er ganske rask og enkel å tilberede -og når den er ferdig kan den stå i kjøleskapet frem til servering
Ha kremfløtenogvaniljesukker i en bolle. Ha mel, vaniljesukkerog bakepulver i en egen bolle. Denne saftige kaken sammen med vispet kremog ferske jordbær er noe av det beste jeg kan tenke meg en strålende sommerdag
Deilige formkaker medkremogjordbær hører sommeren til. Sukker og smør piskes hvitt, Ha i egg og pisk inn ett og ett(jeg hade bare to store, men de gikk greit
Limemarinerte bær er kjempegode til den litt søte desserten, og denne gangen valgte vi å bruke jordbær (og noen blåbær som vi hadde liggende i kjøleskapet)
YoghurtIskremmed Kokos ogJordbær. Jeg har fått teste to utrolig fine iskrem/gelato maskiner fra Nemox den siste tiden og vil gjerne dele med dere min opplevelse
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.