Kalorifattig, superdeilig dessert, som man kan spise HVER DAG om man vil ღღ. FUN Light er en leskedrikk helt uten sukker og med bare én kalori per dl ferdig utblandet saft
Idag har jeg laget en super-deilig Delicious Dark Chocolate Cake som passer perfekt til lørdagskos for hele familien, en kake som hele familien garantert vil elske
Dark mousse Fondant, 1 porsjon. Dark mousse Fondant, 1 porsjon. I dag deler jeg med dere en god smoothie oppskrift fra Supersmoothieboken, og selvsagt er den en raw sjokoladesmoothie
TACO LIGHT. 09. 2016 kl. 06. 12 i. Småretter - vegetar/vegansk. 2 kommentarer. God Fredagsmorgen. Fredag er tacodag og i dag får du en enkel lett taco utgave av meg
Kalorifattig, superdeilig dessert, som man kan spise HVER DAG om man vil. Fun Light er en leskedrikk helt uten sukker og med bare én kalori per dl ferdig utblandet saft
Kom hjem seint fra jobb, kjæresten legger gulv på kjøkkenet, jobber seint i morgen. Så da bestemte jeg meg for å lage noe jeg kan ha pålegg på i morgen
Dark Chocolate M&M cookies. Hei alle sammen. Har besøk av min datter akkurat nå og hun hadde så lyst på Creme Brulee, så dagens innlegg er både deilig Creme Brulee…
Date Night med fem par. 30. 10. 2014 kl. 12. 20 i. opplevelser og hverdagsliv. Én kommentar. Fredag (for snart en uke siden) arrangerte vi Date Night i leiligheten
Disse lette og luftige Chocolate Chip cupcakene lagde jeg i går. ) Jeg hadde lyst til å lage en lys variant av chocolate chip cupcakes og lagde denne varianten litt mildere og rundere i smaken enn de som er mørke
Kumle light, ja hva er det. Vel tenkte jeg skulle forsøke meg på en liten fusion Norge møter Italia. Kumle og gnocci er ganske like, hvor kumle er en tyngre variant med grovere melsorter, gnocci er laget på hvetemel, kokte poteter og egg
Å lage en virkelig god brownie uten hvetemel, smør og sukker kan virke som en stor utfordring. Jeg har prøvd ut ganske mange forskjellige, og selvom resultatet aldri har blitt mislykket, har det heller aldri blitt helt perfekt
Vanligvis er det ikke jeg som lager mat på hjemmebane med unntak av desserter. Nå har jeg lyst å lære meg mer grunnleggende teknikker og har angrepet dette området med stor iver
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.