Lettsaltettorsk er ikke noen billig middag, og du verden hvor godt det smaker. Bildene nedenfor viser middag med selvfisket torsk, servert med kokte grønnsaker og hollandaisesaus
Fisken steikte jeg bare med salt. Dette gjelder ikke bare ris, men all mat med masse overfalte. Jeg renset alle grønnsakene guleroten og nepen raspet jeg siden de tar litt tid å bli gjennomsteikt, resten delte jeg i passe store biter
Lettsaltettorsk i linsegryte i nanbrød, «Leah Eirin»-style. Jeg synes den virket spennende, og hadde litt spennende type krydder, som hvertfall ikke jeg forbinder medtorsk
Fisk bør vi spise flere ganger i uken og helst fisk av den fete typen, men torsk er den beste fisken jeg vet, så det blir ofte torsk hos oss, og da gjelder det å variere litt slik at det ikke blir det samme hver gang
Valget var mellom torske skiver eller fileet medlettsaltettorsk som så veldig fin ut. Jeg har alltid hatt litt problemer med å tilberede ferdig saltet torsk siden det er vanskelig å vite hvor salt den er
L. e. t. s. a. l. o. r. k. m. d. p. u. g. b. c. n. i. v. å. f. h. J. ,. ø. j. N. y. F. D. T. 4. 1. 2. H. 0. -. A. (. 6. 5. ). V. E. ½. K. M. P. F L. k g
Kok opp en kjele med vann, og legg oppi torsken. Dette er riktig godt med spennende smaker. Bland sammen skinn og beinfri torskmed potet, sellerirot, hvitløk og smør
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.