1. Kok risen på "Fine Rice cooking", dette tar omtrent en time med ris-kokeren.
2. Mens torsken trekker i omtrent 8 minutter, kuttes vårløken i små skiver.
3. Sausen kan smøres på fisken i et tynt lag. Eller serveres ved siden av, dersom noen er litt skeptiske! Samme kan gjøres med vårløken, som drysses over risen.
Lettsaltettorsk er ikke noen billig middag, og du verden hvor godt det smaker. Bildene nedenfor viser middag med selvfisket torsk, servert med kokte grønnsaker og hollandaisesaus
Helst steikt i ei panne med skikkelig smør. Denne torskesausen er min absolutte favoritt. Som mange sikkert veit så er me veldig glade i torsk her i huset
Lettsaltettorsk i linsegryte i nanbrød, «Leah Eirin»-style. Jeg synes den virket spennende, og hadde litt spennende type krydder, som hvertfall ikke jeg forbinder medtorsk
Som tilbehør har jeg valgt en syrlig saus laget på hvitvin, babygulrøtter, asparges og steke potetskiver, men her er det valgfritt med både poteter og grønnsaker, kokte poteter, brokkoli, gulrotstaver eller bønner smaker også fortreffelig til torsk
Fisk bør vi spise flere ganger i uken og helst fisk av den fete typen, men torsk er den beste fisken jeg vet, så det blir ofte torsk hos oss, og da gjelder det å variere litt slik at det ikke blir det samme hver gang
Valget var mellom torske skiver eller fileet medlettsaltettorsk som så veldig fin ut. Jeg har alltid hatt litt problemer med å tilberede ferdig saltet torsk siden det er vanskelig å vite hvor salt den er
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.