I could literally just eat an entire mason jar filled with this lemoncurd. Or you can stick a spoon in the curd, run your finger through the coating of the back of the spoon, and get a trail that sticks, and the curd is done
Lemoncurd. Lemoncurd. Kjevle ut deigen (ca2-3mm) og dekk en terteform 26 cm. midt i ovnen på 180 grader i ca 15-20 min. avkjølte tertebunnene med lemoncurd og sett kjølig i 15 minutter så fyllet får
Dessuten ser de ut som små soler , altså perfekte å servere til påske. Det er noe uslåelig med kombinasjonen av søt kjeks og den syrlige lemoncurden , smaker himmelsk og bør prøves snarest
Når jeg har har eggeplommer til overs bruker jeg de til å lage lemoncurd. Lemoncurd er en sitronkrem som kan brukes blant annet til fyll, i kremer, i makroner osv
Dette er en kake jeg har bakt mange ganger. Den er lett å lage, saftig, akkurat passe søt og passer utmerket til en god kopp te på kvelden, eller om du bare har lyst på litt kake
DelE-postSkriv utPinterestFacebookTwitter 3 egg Saft og skall fra 3 sitroner. Sitronkrem til fyll i kaker og makroner som smaker herlig friskt av sitron
Philadelphia kremost naturell - romtemperert. Av ren kjærlighet (*kremt* egoisme) åpnet jeg døren mange ganger så hele nabolaget skulle få lukte den deilige duften
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.