Det blir ca en suppeskål med lemoncurd, men jeg brukte kun halvparten til muffinsene. Eller sitronsmør som det kalles på norsk er veldig syrlig og med mye smak, og passer godt til kaker og muffins
You know it is ready when you lift your whisk, you will see drops of lemoncurd fall off, but still there is some lemoncurd left on the whisk, or use the back of a spoon
Etter eit mislykka marengsforsøk her om dagen, hadde eg dobbelt opp med eggeplommer til overs. Då var lemoncurd eller på norsk, sitronkrem, veldig greit å lage
Smelt lemoncurd i mikrobølgeovn og pensle på muffinsene. (12 stk)200 g hvetemel1½ ts bakepulver100 g sukker1 stort egg0,75 dl vegetabilsk olje1½ dl melk1 dl lemoncurdtil fyll4 ss lemoncurdtil pyntsukkerBland mel, sukker og bakepulver i en bolle. Legg 1 ts lemoncurd i hver og fordel så resten av røren over. 1 dl lemoncurd. 4 ss lemoncurd
Så her har dere oppskriften på Enkel LemonCurd som alle kan få til. Ofte er det ligg vanskelig å få til slike kremer, man må ta seg god tid og passe godt på hele tiden
Disse sitronmuffinsene har lemoncurd i midten, på norsk oversatt til sitronsmør, og vaniljeglasur. Pisk smøret fluffy, tilsett vaniljesukker og melk og pisk det sammen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.