Noen kaker lager jeg fordi det er tradisjon, men denne lager jeg fordi den er FANTASTISK god. Faktisk så god at jeg må gjemme de så de ikke blir spist opp før jul
Jeg syns min egen sjokoladesmørkrem er mye bedre enn den typen som ofte går igjen i andre kaker, så har tilpasset den til SarahBernard'n med stort hell
Dette er klart min favoritt lavkarbo kake som fungerer like godt som kos på kvelden alene som å servere gjester i større lag, og nå som konfirmasjonssesongen er over oss er jeg ganske sikker på at den blir en slager også her
SarahBernard kaken(eller opprinnelig er det jo ikke en kake, men småkaker) er oppkalt etter den franske skjønnheten og skuespillerinnen Henriette-Rosine Bernardt, som senere ble kjent med navnet SaraBernardt
Som jeg sikkert har nevnt tidligere, så er SarahBernard en av mine absolutt favoritter. Den tar litt tid å lage, så denne langpannevarianten er perfekt når du har litt dårlig tid og vil lage noe superdigg
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.