Bruk et stort kar og skift vann ofte under utvanningen for at fisken ikke skal bli for salt. Rens fisken helt fri for skinn og bein, og skjær den i mindre stykker, eller del den med fingrene
Kok opp sirup, sukker, smør og fløtemelk. Rør det tørre inn i deigen og la stå kaldt. Bland sammen melet (hold av ca 150 g til utbaking) og alle krydder og bakepulver
Kålrabien skrelles, deles opp og skjæres i biter. Fisken skylles og deles i litt store stykker. Man fyller litt mer vann på grynene og tilsetter timian, kålrabi, poteter og fisk
Lefser som skulle fylles med laks og kremost,men hva om halvparten kunne fylles med søtt fyll. Jeg fant de perfekte, og utrolig enkle, lefsene til formålet
Dette er de mest fantastiske, luftige og møre lefser jeg noen gang har vært borti. Legg ferdig stekte lefser i et klede oppå hverandre så holder de seg myke
Lag så mange lefser du har fisk til. Skyll eplene godt og skjær dem i små terninger. lefser. Ha terningene i en liten kasserolle sammen med splittet vaniljestang, sukker, vann og sitronsaft
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.