A recipe from the NorwegianlocalpaperVardenbased in Skien in Telemark. no which is a net baseddatabase for Norwegian recipes and I thought I might give you a little taste of what one might find there
I just love when I hear my book is being ordered fromall over the world. Hi sweet readers, In Norway, we callNorwegianVanilla Buns “skoleboller” which means “school buns”
I love these NorwegianVanilla Buns ( In Norway we call these buns for skoleboller) These are my absolutefavorite Buns since childhood , These Buns arebaked with the most delicious pastrycream in the middle of each bun, and right afterbaking I cover the buns with agarland of white glazeand sprinkled with delicious coconut
Blandsammen det tørre og rør det inn i kefirblandingen. Avkjøl helt i formen. Pisk sammen kremost, smør, melis og vaniljesukker og bre glasuren over kaken
Gulrotmuffins er blant mine favoritter, og jeg leter fortsatt etter den perfekte oppskriften, hvor røra ikke blir altfor tynn, og muffinsene ikke blir for flate
Krydderkakehar jeg likt siden jeg var liten, kryddermuffins fikk jeg sansen for avpraktiskeårsaker - så utrolig kjekt å kunne ta opp en og en kakefra fryseren når jeg skal bort på besøk
I går kveld lagde vi terteskjell med hvit saus, reker og fiskepudding, og det smakte kjempe godt. Dette synes jeg å huske at foreldrene mine hadde som kveldskos da jeg var liten
Jeg har prøvd en ny variantav rugbrød hvor deler av deigen kaldhevernatta over. Liker denne teknikken selv om den tar litt tid, for resultatet blir saftige og veldig holdbare brød
Jeg elsker søte havrekjeks og er stadig på jakt etter noen som muligens kan overgå forrige favoritt. Noen som er perfekt sprø i kantene, men seige og gode inni
Ja,ja, jeg får vel møte minusgrader som en ekte russer og lage Borsjtsj, rødbetesuppe. Nå har jeg til gode å sette mine føtter hos den sovende bjørnen i øst, men har hentet inspirasjonfra en av de ukrainskerestaurantene vi besøkte i New York i mai
apr. Del Ingen kommentarer. Her en dag kom kk på besøk med noen polske matvarerfra moren sin. et glass surkål, en boks med søtet kondensert melk og en boks med valmuefrø-kakefyll
Du løper garantert ikke fra frokosten når denne her står på bordet. En frokost som smaker som en dessert, men er lagetav sunne rene råvarer, ja sløyfer du havregryn, kanfaktisk denne frokosten brukes som dessert
Avkjøl i formen og ringle over melisglasur. 75 g smeltet smør2 dl sukker3 egg2½ dl hvetemelfriske eller frosne ripsmelisglasurRør smør, sukker og egg sammen. Hell i en smurt og bakepapirkledt 20 cm springform. Dryss over rips (frosne rips trenger ikke tines) og stek på nederste rille ved 200 grader i 40-45 minutter. 2½ dl hvetemelfriske eller frosne ripsmelisglasur
Detoxen i går ble gjennomført med glans, noe som gjør at jeg føler meg ti ganger bedre i dag. Kroppen føles lettere, magen er flat, huden finere og humøret er også på topp
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.