Idag har egen typisk helgemiddag til dere, søtpotetlasagne. Storfe og karbonadedeig. Deterovereit år sida eg posta oppskrift på dennevarianten av lasagne sist (her), så egtenkerdeter på sin rette plass å ta enreprise
herkommeroppskriften på verdensbestelasagne. Brun kjøttdeig i olje på sterkvarme i to omganger. Legglasagneplater, kjøttsaus og ostesaus lagvis i en ildfast form
Jørgen slo på stortromma medhjemmelagetlasagne i går, og det var fest i munn skal jeglovedeg. Jeg har ikke ord for hvor godt det var å kommehjem fra ferie i går formiddag
Før påske fikk jegomsider lagd enlasagnejeg har hatt lyst til å testeen stund. Jeg kom overden på Trines matblogg, og deneruten kjøtt menmedfetaost og massegodegrønnsaker
Dagens oppskift handlerikke om pølser, meneret forslag til en chili concarne i LCHF-stil. I kveld har vi vært på Jacobs og hentetpølser og pålegg som vi lagde på kurset på lørdag
Lasagneerkjempegodt og jeg har laget opp gjennomåreneflerevarianter av denneretten, blant annetmedauberginistedet for pastaplater, men idag har jegbyttet ut pastaplatenemedspeltlomper
Chili concarne - en smaksrik, næringsrik og mettende middag til helefamilien. Oppskriften falt jeg for første gang jegsmakteden, og har blitt engjenganger på middagsbordet hos oss
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.