For et par uker siden lagde jeg en annen type lasagne for første gang. (Jeg brukte hakkede tomater med hvitløk og oregano og trengte derfor mindre krydder)
Ragu eller bolognese saus er en favorittsaus i Italia, og brukes til pasta, lasagne, gnocchi osv. Kok opp vann med salt legg i squashenog kok opp hell den i et dørslag og få ut mest mulig vann
Dekk med to plater Lasagne Barilla. Smak til med salt og pepper. Skjær squashenog skinken i biter. Ha i mel og tilsett varm melk, revet muskatnøtt og salt
Legg så lagvis medsquashog kjøttdeig. Legg dem på et fat og strø salt over for å få ut fuktigheten. Skyll squashen under kaldt vann, tørk den så skjær den i skiver på langs med ostehøvel
Hell av vannet og rør sausen inn med pastaen, la det koke i ett minutt ekstra sammen. Fra nittitallets «Spaghetti med kjøttsaus» til den moderne mer avanserte varianten
) En ting jeg vil gjøre annerledes neste gang, er å fortsatt skjære squashen på langs, men også dele skivene opp i mindre biter, sånn at når man skal servere, så henger ikke halve lasagnenmed
Saltet vil trekke ut en del av væsken fra squashenog unngå av lasagnen blir for bløt. Start med å vaske squashen godt, kutt av endene og del den i tynne skiver på langs
Dekk lasagnenmed revet mozarella og parmesan. Server lasagnenmed en enkel salat, gjerne ruccola. Finn frem lasagneformen (eller en annen ildfast form) og ha i litt olje
Ønsker du å lage hjemmelaget lasagne. Skjær tynne skiver av en squashmed ostehøvel og legg over,. Stek karbonadedeig med finhakket hvitløk og grovhakket løk
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.