Heldige meg vant ingredisene til å lage karamelliserte nøtter fra Helios på en Facebook konkurranse. Helt greit for meg siden jeg hadde ekte vaniljepulver fra før hjemme
Karamelliserte potetene er dansk tradisjon som vi absolutt bør adoptere og vel verd å prøve. Når smør og sukker putrer tilsettes potetene og stekes de til de har en gylden og karamellisert lag
Prøv deg fram og kom gjerne med tips til kombinasjoner. Søte, møre og karamelliserte epler som passer ypperlig som en lunl dessert, mellommåltid, til frukosten, kveldsmat eller før/etter trening
Stor klem fra Liller. Hei hei og riktig god dag. Jeg elsker fritert banan. Jeg digger det så mye at jeg faktisk hadde det som dessert i min konfirmasjon
For meg er løksuppe like fransk, tidløst og klassisk som den breton-stripete genseren. Det gir en intens karamellisert smak, men gjør også at suppa metter godt
Et godt alternativ til snop og usunn snacks er tørket frukt. Nå får man så utrolig mye godt, og velger man de riktige fruktene så er det ikke så mange kalorier pr
Bakt frukt er helt nydelig, og perfekt som høstdessert. Når vi ovnsbaker frukten får den en god sødme, så søt at vi egentlig ikke trenger noe ekstra sukker
Da en liten hentevisitt hos Rigmor og Helge (solbriller) ble til timesvis med middag og kaffeslabberas, fikk jeg prøve en av Helges barndomsklassikere til middag
Rør inn crème fraîche. 1,5 dl crème fraîche. Sett ovnen på 180 °C. Skjær eplene i skiver. Smelt muscovadosukker, sukker og smør til karamell i en stekepanne
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.