Server lammekoteletter sammen med stuing og skyen fra stekingen. Hvis du lever på veldig streng lavkarbo bør du være litt forsiktig, men med kremosten blir stuingen så mektig at du ikke kommer til å spise store mengder av denne
Jeg forsvarte meg med at det skulle tross alt inn i ovnen og bakes. Lammekoteletter bakt i pesto og hvitløk er for dere som liker mye smak på kotelettene deres
Gulrot, sellerirot, purreløk, rødløk og fennikel skrelles og kuttes i medium terninger. Fres sammen med finkuttet hvitløk, hakket timian og estragon i medium varm panne med olivenolje
Grillede lammekoteletter. Dog i sterk konkurranse med både Spania og Italia. Det er heller ikke bare på høsten vi nordmenn ønsker å kose oss med lam, og jeg vil tro en stor del av befolkningen må ha det tradisjonelle lammelåret i løpet av påsken
Blant annet lammekoteletter. Til lammet er det godt med hvitløk og rosmarin. Del en hvitløk, og legg feddene (gjerne med skallet på) innimellom potetene
Skru ned varmen til medium og hell over marinaden +. Topp gjerne med litt fersk oregano eller timian. Og server med potetmos og/ eller ovnsbakte rotgrønnsaker
Jeg steikte kotelettene først på pannen sammen med finhakket hvitløkslik at de ble gylden brune, deretter hadde jeg på rosmarin, koriander, paprikapulver, pepper og litt salt(jeg tar heller mer salt på slutten av steiketiden for da trekker det ikke ut saften fra kjøttet)
Då er det på sin plass med ein enkel og rask lammemiddag som minner oss om kor utruleg heldige vi er som kan hauste av ferske råvarer med smak av vårt eige omland
Lot dette frese litt, så krydret jeg det med litt salt og pepper. Så godt sjampinjong-stuing er. Når den var passe frest, altså god og myk, men ikke brun svidd, så strør jeg et fint lag med hvetemel oppå
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.