Mens jeg ventet på at vannet skulle koke, og stekepannen bli varm, krydret jeg lammekottelettene med salt, nykvernet pepper, mye rosmarin og hvitløk pulver
Stek kyllingen i godt med olje i en wokpanne på høy temperatur. ( marinade ogsaus kommer lengre ned). Det er litt av grunnen til at jeg startet denne bloggen
Nydelige fluffy pannekaker med smak av vanilje toppet med ferske bær og. La det stå noen få minutter, legg så i klatter på en varm stekepanne med litt smør på, ha litt over middels varme og ha tålmodighet før du snur kakene
Med ny justert oppskrift, ble det rett og slett en ny favoritt til helg kos. Jeg har prøvd meg på lavakrabo lasagne før men da kuttet jeg skiver av squash med kniv
I ukens Allers sto et tips om hvordan man kunne få til brun saus, ogdermed var middagsplanen klar. Ha i et par sprut med sukkerkulør til sausen får ønsket farge
Starter i dag med. Hell på litt olje,havsalt og rosmarin. dekker formen,trykk hull med fingrene. Løs gjæren opp i lunket vann,og olje salt og sukker la stå i ca 5 min. Dekk bollen m plast og hev i 30 minutt. Ha på plastfolie og hev 30 minutter
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.