Jeg lager min egen gravlaks så en bit av den ble brukt og her kommer oppskriften på laksetartar. Husk å skrelle agurken Jeg lager min egen gravlaks så en bit av den ble brukt og her kommer oppskriften på laksetartar
Jeg kom til å tenke på dette i forbindelse med denne laksetartaren. Han avsluttet artikkelen med en liten refleksjon over hvor mye han setter pris på majonesens nærmest pregløse, unnselige smak, som en kontrast til tendensene i dagens matlaging hvor sterke og rike smaker og smakskombinasjoner og innovasjon står så sentralt
Stek wonton til de er gylne på middels varme. Oppskrift. 400 gr svinekjøttdeig1 ss revet ingefær3 stk hakkede hvitløksfedd 1 stk hakket vårløk2 ss østersaus1 ts kvernetpepper1 ss kaldt vann1 pakke med wontonwrap (ca
Dryss litt salt og sukker i bunnen av en form eller på et fat som passer til laksen. Reduksjonen blandes i eggene og slås sammen over vannbad til eggene tykner
Tilslutttilsetter du granateplet. Bare noen få dager igjen nå til 2016. Nyttår skal feires og jeg har laget et forslag til en 3- retters meny. Oppskrift til 2
Nå har vi fått tilbake varmen etter et kveldsbad. Jeg hadde artisjokk/artiskokk som jeg egentlig hadde tenkt som forrett til middag en dag men ennå ikke fått brukt
Jeg kom til å tenke på dette i forbindelse med denne laksetartaren. Han avsluttet artikkelen med en liten refleksjon over hvor mye han setter pris på majonesens nærmest pregløse, unnselige smak, som en kontrast til tendensene i dagens matlaging hvor sterke og rike smaker og smakskombinasjoner og innovasjon står så sentralt
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.