smaken av hvitløk i mat, kan ta deg med langt langt avgårde. Smakes til med salt og pepper. Kjør eggeplommene med saften av sitronen, i en blender eller med stavmikser
Finhakk hvitløkog chilli. Bruk oljen og hel den over med en syltynn stråle, mens du rører rundt. blir den for tykk, tynn den ut eventuelt med litt vann
Avkjøles i kaldt vann og presses medhvitløkspresse eller en gaffel. Aioli er majones medhvitløk. Smak til med mer salt, pepper og sitronsaft hvis nødvendig
Mens du pisker dette starter du å helle oljen i en tynn stråle, dette vil nå starte og tyknes inn i en majones stopp med olje når du mener du har en fin tykkelse
Avkjøles i kaldt vann og presses medhvitløkspresse eller en gaffel. Aioli er majones medhvitløk. Smak til med mer salt, pepper og sitronsaft hvis nødvendig
Hakk løkinnmatenog bland med resten av ingrediensene. Skjær av bunnen og del løken i to. Disse var tilbehør til biff hos oss i forrige uke og jeg forspiste meg virkelig
Det samme gjelder for aïoli, skjønt du må påregne noe ekstra utstyr (morter, eventuelt hvitløkspresse eller kniv og fjøl) og noen ekstra minutter i forbindelse med knusing av hvitløksfeddene
Ha i bittelitt Olivenolje, Sett in Leveren, Løken, Paprikaen og Chilien. Hakk Løken Til Ringer. Kutt Paprikaen, Sjampinjongen Og Grønne Chilien i Terningsstørrelser
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.