Gresk yoghurtmed kokos. Ha gresk yoghurtog frosne mangobiter i en matmølle eller foodprosessor. Synes du den er for lite søt kan du tilsette litt honning eller frossen banan, synes du den er for lite kremete kan du tilsette flere frosne mangobiter (eller banan)
Ha vaniljefrø og sitronrasp sammen med kremost og melisen, og visp det sammen til en myk krem. Ha kjeksen i en pose og knus den med et kjevle eller tilsvarende, bland så inn smør og kanel
Smak det frem med salt og pepper Kylling. Krydre bitene med salt og pepper. De soltørkede tomatene kan også skjæres opp i terninger, slik at du har det klart
Start med å ha mel, salt og tørrgjær i en bakstbolle. Dersom deigen virker litt for klissete til å begynne med så venter jeg gjerne med å tilsette mer mel til jeg har eltet en deigen en stund
Håper det frister -. Smak til med koriander, salt og pepper. Denne skalldyrsalaten med reker er like god til lunsj, som lett middag, forrett eller kveldskos
La det hele stå og småputre på veldig lav varme mens du rører med sleiven. Sikt i halvparten av melet og rør med en sleiv samtidig som du på medium varme koker opp rømmeblandingen
Smak til med salt og pepper, og ha i en boks med chilibønner rett før servering. Skjær, løk, hvitløk, paprika og chili (fjern frøene) i smått, og surr de i litt olje i pannen til løken er myk og blank
Tilsett den stekte kyllingen, sammen med kokosmelk, vann, kyllingfond/-buljong og soyasaus. Stek den kjapt i litt olje i en varm panne, og legg den til side
Ha det ferdigstekte kjøttet over i en gryte eller Crock-Pot sammen med hermetiske tomater, tomatpuré, laurbærblad, worcestersaus og de oppskårede grønnsakene
Det sterke fra chilien balanseres mot det milde fra avokadoenogdet søte fra mangoen. Jeg foretrekker å ha over litt limesaft istedenfor dressing til denne salaten, men lime-tzatziki er et godt alternativ om man ønsker det
Ha i kaldt vann og honning, og rør det kjapt sammen med en sleiv til det er godt blandet. Form deigen til en sirkel og legg den over på bakepapiret med bretten ned
Smak til med salt, pepper, sitronsaft og zest (det aller ytterste lager på sitronskallet). La tomatpuréen frese et lite minutt før du har både løk og tomatpuré i en gryte sammen med kjøttet
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.