Salat er forresten perfekt å ha med som nistepakke på jobb eller i barnehagen dagen etter, så det gjør ingenting om du lager litt ekstra når man først er i gang
I det siste har jeg hørt flere på demo som har brukt min mango oglime chutney med kylling og fisk. Serveres gjerne med litt raita, papadam og skiver av rødløk
1 mangosaften av 1 lime2 dl yoghurt naturellnoen blader mynte hvis du harSkrell og kutt opp mangoen, bland medyoghurt, limesaftog evt mynte i en blenderKjør til det er godt blandet til en tykk konsistens. 1 lime. 2 dl yoghurt naturell
Bland alt og smak til med salt og pepper. Del tomatene, ta ut frøene og skjær i små terninger. 2 mangoer 2 modne avokadoer 3 tomater 1 finhakket sjalottløk 1 finhakket chili salt7pepper 2-3 ss solsikkeolje Skrell mangoene og avokadoene, skjær disse i små terninger. 1 finhakket chili
Friskt og godt med et lite sting. Kutt opp ønsket mengde chili i små biter og rør inn. Hell over i en bolle og sett i fryseren, bør røres opp et par ganger under innfrysning
Legg salatblader på en tallerken og fordel laks, mango, avokado, vårløk og paprika over. Skjær aubergine i mindre biter og stek i en panne med litt smør og finhakket hvitløk
Jeg er veldig glad i yoghurt som basis i dressinger – det er fordi de blir veldig friske i smaken oglettfordøyelige – gjestene spiser faktisk mer av dressingen har jeg oppdaget fordi den ikke er så tung og mettende
Jeg hadde fisken på en god og varm panne med smør, og vente den innimellom. Når jeg hadde skrudd ned varmen, hadde jeg på finhakka chili, basilikum og presset lime
I dag får dere servert en frisk og god drikk som jeg liker så godt for tiden. Jeg drikker mye vann, men i lengden kan det bli litt kjedelig, så hvorfor ikke tilsette litt smak, konsistens, farge, vitaminer og mineraler i vannet
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.