En deilig fiskerett som er god å servere i helgen, enten med eller uten gjester. Krydre med skjærgårdskrydder og legg til sideSnitt purre, chili og hvitløk
Hell på kokende vann så det akkurat dekker agurken. Begynn med å skjære agurken i tynne skiver. Agurksalat - deilig som tilbehør til laks og fiskeretter
Min oppskrift er tilpasset fire personer, men lag gjerne mer og ha det medpågrill-spleiselaget. Her er oppkriften påtilbehør som du raskt og enkelt kan lage til grillmaten
Fusilli med "spicy" svinestrimler og spinatstuingOvnsbakt kylling med pannestekt CouscousDel på. Men jeg blir litt irritert på alle leverandører som legger opp til at vi skal ha dårlig tid på kjøkkenet
Ha laksefileene i ildfastform, med litt olivenolje i bunn. Sett ovnen på 200 grader. Ha så opp i grønnsaker og mandler og stek på middels varme i 10 min
Fordelen ved å ha en kjæreste som liker å lage mat er at han finner nye måter å tilberede ting på. Dagen etter fikk jeg derfor nydelig ovnsbakt laksmed currysaus
Krydre lakseskivenemed salt og pepper og legg noen blader basilikum på toppen. Pakk laksen inn i seranoskinke og stek på høy varme i en blanding av olje og smør
Denne forretten ble jeg servert på en bedre middag jeg hadde i Wien tidligere i vår, og kombinasjonen laks, avokado og cayennepepper var så utrolig god
I dag kommer oppskrift på en nydelig laksemiddag. ) For deg som ikke er superglad i fisk, men som ønsker å få med seg alle de gode næringsstoffene og fettsyrene du får gjennom laks, så prøv denne
Smør på ett godt lag med pesto pålaksefiletene. Pesto kan du selvsagt lage selv, men hvis det skal gå fort unna er det helt greit med ferdig pesto på glass
Hvorfor har ikke alle røykeri på lik linje med komfyr og stavmisker. Nå elsker jeg salt og røyksmak og synes røykelaks er triste greier om den blir for tam i smaken, så neste gang skal jeg ha enda mer salt på, selv om de mengdene jeg skriver her i bloggen er litt i overkant av det som blir anbefalt i de fleste oppskrifter
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.