Laks med kremet fennikelsaus ♥ஜ
Edel's Mat &Vin
Edel's Mat &Vin
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 3 porsjoner trenger du:
  • 634 kcal per porsjon
  • 600 g laksefilet
  • 2 ss smør
  • 1 fennikel
  • 1 ts sitronpepper
  • 1 beger Crème Fraîche Lett
  • Salt
  • Pepper
  • 200 g minigulrøtter
  • 150 g sukkererter
  • Granateple
  • Koriander
  • Laks:Sett stekeovnen på 200 °C.
  • Skjær laks i serveringsstykker, fjern skinnet og dryss over sitronpepper.
  • Legg laksen i en ildfast form penslet med smør.
  • Stek i stekeovnen i 10-12 minutter Laks med sitronpepper

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.