HER er link til særingene, som har lange tradisjoner og er for eksempel en nøkkelingrediens i det persiske kjøkkenet og i mange indiske curry-blandinger
Osso Bucco til 6-7 personer. 10-11 fine skiver kalveskanker i 2-3 cm tykkelse. 4-5 fedd hvitløk. ca 7-8 dl kjøttkraft. 4-5 ss mel. 3-4 fedd hvitløk. 10-11 fine skiver kalveskanker i 2-3 cm tykkelse. 4-5 fedd hvitløk. ca 7-8 dl kjøttkraft. 4-5 ss mel. 3-4 fedd hvitløk
skal avgjøre om det er på tide å spise, og hvor mye man skal spise. Tallerkenmodellen gir en god pekepinn på hvor mye man skal spise av hver næringskilde og hvor stor en porsjon bør være
Jeg vet ihvertfall at jeg om ikke så lenge kommer til å finne ut hvor stor formen egentlig skulle ha vært og om jeg tok den rette avgjørelsen da jeg valgte å fordele deigen på to former
En gang i blant får man lyst på kantarel, men man er ute av stand til å komme seg til skogs. På slike dager er det utrolig befriende å ha lokale grønnsakshandlere med søndagsåpent som fører kantareller
1 pk a 500gr med byggryn koster 7-11kr (avhengig av butikk), og er et rimelig frokostalternativ. Hell av vannet, legg grynene i en kasserolle sammen med 2-3dl helmelk
Jeg skjønner godt at folk ikke orker å dra strikken like langt som meg og jeg mener også at om du kjøper mel fra kvalitetsleverandører med god omsetning, så er det bare å slappe av, bake og kose deg med det
Jeg prøver å ta opp noen av de gamle "spaltene" jeg hadde, samt spe på med nye interessante tema - men jeg ønsker også innspill fra dere hva dere ønsker å høre om
Vi hadde jo ikke gjort dette før, så vi visste ikke så mye om hvordan pølsene skulle smake, men med hjelp av dette deilige danske bladet, og egne ideer om hva en pølse må smake, satte vi i gang
Ihvertfall ikke om man tenker på hvor mye annen mat man kunne fått med de samme antallet kalorier. Dersom man imidlertid regner litt grovt på kalori innholdet (Ikke min utregning, det ble regnet ut av trådstarter i gruppa) så ser man allikevel at 6 små vaffelplater faktisk inneholder rundt 1100 kalorier, noe som faktisk er ganske så mye om man skal ha i seg 1800-2000 kcal om dagen. 1800-2000 kcal om dagen
( til 2-3 personer). 6-7 ferske overlår fra kylling, får du ikke tak i overlår kan du bruke kyllingklubber eller kylling lår. Ta pannen til siden og tilsett resten av smøret, ha så oppi hvitløk og hakket chilipepper og la surre mens du rører i 1-2 minutter. Ha så oppi alt krydderet, soltørka tomater, parmesan, kyllingkraft og fløte – rør og la det småkoke i 3-5 minutter. La steke i 25-30 minutter til kyllingen er gjennomstekt. Ha smør eller olje i en panne på full varme, ha oppi de hele kokte potetene, krydre med salt, pepper og paprika pulver, stek mens du vender potetene, 2-3 minutter eller til de har fått en fin brunfarge på utsiden. Relatert 2-3 personer. 6-7 ferske overlår fra kylling, får du ikke tak i overlår kan du bruke kyllingklubber eller kylling lår
Smelt smøret og tilsett melken, la det varme til 39-40 grader. Ha det våte over det tørre og miks i sammen 1-2 minutter i kjøkkenmaskinen. Stek på 225 grader på midterste rille i 12- 15 minutter, la avkjøle 10 minutter før du serverer
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.