Bland sammen alle ingrediensene til paideigen i en kjøkkenmaskin og la deigen hvile i kjøleskapet. Riv deigen på et rivjern og trykk den ut i en paiform
Jeg kommer fra et område i Tyskland der det dyrkes vin. Når druene er høstet og fermenteringssprosessen er i gang, får men "ny vin" (Neuer Wein eller Federweisser), en musserende, tåkete druejuice med alcohol - liksom en naturlig "rusbrus"
Men, etter at jeg prøvde en av de paiene som har blitt reklamert for på tv de siste månedene og som gjorde undertegnede spyferdig hele veien til søppeldunken, fant jeg ut at det var på tide og gi et aldri så lite tips om en ekte løkpai
"Det er ingen kjærlighet mer oppriktig, enn kjærligheten til mat. " George Bernard ShawEt smakfullt og proteinrikt måltid som kjapt kan gjøres sunnere eller motsatt, avhening av hva du har oppi
Løkpai, IPA eller en rosevin. St. Hans er vel ikke det som feires mest her hjemme lenger. Mens svenskenes midsommar er et av sommerens store høydepunkter med majstång og sild og poteter og jordbær og øl og snaps og dans rundt stanga og… Men de har ikke bål da
Til en sammenkomst kan du lage to paiskall – så fyller du den ene med f eks skinke og den andre med eventuelt reker eller grønnsaker, kantareller, laks eller du kan lage broccolipai og legge kokt broccoli i paiskallet eller løkpai med forskjellige typer løk som du har surret litt på pannen først – altså – med denne grunnoppskriften så er alt mulig
Løkpai med ost. Erter seiler frem, sammen med bønner og linser, som supermat. La oss derfor ta for oss disse grønne små og lage en fantastisk pai som, sammen med fetaost og en touch av mynte, blir en virkelig treat
Skinke- og løkpai. Posted by torill. Tweet. Nå er høstferien slutt så nå blir det mørkere kvelder og kaldere i luften, men jeg vil ikke gi helt slipp på sommeren ennå
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.