Løk og champinjong først, de siste to minuttene før servering tilsettes purre og paprika. Poteter kokes1 pk bacon stekes550 g torskefilet stekes i godt smør og krydres med sitronpepper. 1 tomat skjæres i skiver og legges på toppen til sluttSaus. 2 dl lettmelk1/2 boks tine kremost naturell1/2 boks kremfløte1 ts revet ingefær1 ss saft fra sitronpepper & saltlitt maizennajevning Grønt attåt. 1/2 purreløk1 rød paprika1 champinjong3 sjalottløkDel alt opp og fres det i smør. 1/2 boks tine kremost naturell. 1 ts revet ingefær
Rens kyllingen og riv kjøttet i strimler med fingrene. Server med ferske rundstykker eller Nan brød. Denne suppen er kjempegod og veldig mettende, perfekt på en kald høst kveld og alle andre kvelder
Stek kyllingen i godt med olje i en wokpanne på høy temperatur. ( marinade ogsaus kommer lengre ned). Det er litt av grunnen til at jeg startet denne bloggen
Tilsett kyllingkjøtt i biter, som du har stekt på forhånd, matfløte og smak til med salt og pepper. Ihvertfall hvis det er en mettende og velsmakende suppe
Fyll på medtacochips, ha så på vegetarfarsen og topp medrevetost. Du kan gjerne lage ditt eget tacokryddermed mindre salt, sukker og smaksforsterker, se f
fortsett sånn til du ikke har flere lefser igjen og avslutt medgulost på toppen. Med det meste på hus satte jeg igang, jeg brukte elgkjøttdeig, og siden jeg er generelt lei av tacokrydderet som man får kjøpt i butikken, så krydret jeg like så godt kjøttet med all slags som var i skapet, deriblandt cumin som har den karakteristiske taco smaken
I ukens Allers sto et tips om hvordan man kunne få til brun saus, ogdermed var middagsplanen klar. Ha i et par sprut med sukkerkulør til sausen får ønsket farge
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.