Kylling i pitabrød bli vi aldri lei,enkel, kjapp middag,og med hvitløksrømme og hot chilisaus. Jeg stekte og krydret kyllingbryst i biter,og tilsatt litt chilisaus her og
Del kyllingen i små biter. Yes, you take what you've got, the success is tremedous and all of a sudden you have a dish that you'll make again - and again - and again
Riv kyllingkjøttet eller kutt kyllingfiletene i strimler og stek de med olje i en varm panne. Jeg lagde en helstekt Stangekylling som ble en skikkelig middag for to stykker i huset og det ble en del kyllingkjøtt til overs
(Det er den iallefall når jeg lager den med pesto, oppskrift HER). Defrosted frozen fish is excellent and here I have made a piquant yoghurt sauce to go with the salmon that I fried in the pan
Populær og næringsrik risrett medkylling eller kalkun, grønnsaker og i dette tilfelle fullkornsris. Varier med blomkål, spinat, erter, eller brokkoli og i stedet for ris kan du bruke quinoa eller bulgur
Ha i peanøttsmør og gresk yoghurt, rør godt ut og smak til med krydder. Fremgangsmåte Skjær kylling i mindre biter og stek i en panne til gjennomstekt, tilsett deretter grønnsaker i mindre biter
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.