Legg kyllingbitene sammen medsøtpotetene i formen med grønnsakene og la det stå i ovnen ca. Denne kyllingen er ekstra smakfull i og med at den har ligget et par timer i marinade, det er ikke nødvendig, men du verden for en forskjell i smak, så det vil jeg absolutt anbefale
Ah, nå har jeg nettopp storkost meg medkyllingstrimler, søtpotetbåter og kokt brokkoli - at noe så enkelt og sunt kan være så godt er nok vanskelig å tro, men det smakte faktisk helt utrolig godt i dag
Fylt søtpotetmed langtids stekt pork belly. Smak til med litt salt. Samme fremgangsmåte kan så klart brukes på å en større potet, tilsett litt kylling eller kokt skinke i fyllet - og vips har du en deilig hovedrett også
Del opp sjalottløk og hvitløk og fyll kyllingenmed dette. Romtemperer kyllingen og vask den inni. Vi har akkurat flyttet sammen, og det krever sin mann og sin kvinne… Puh, det er ikke helt smertefritt og kvitte seg med masse ting, samtidig som man skal bli enige om hvor skapet skal stå – bokstavelig talt
- Ha korianderblandingen over kyllingfiletene og server med potetbåtene. - kyllingfileter. - Ha dem over en bakeplate med bakepapir, og stek i ovnen i ca
Skjær kyllingfileten i mindre biter, og tilsett den når grønsakene er nesten ferdig kokte. Mos alt sammen og spe med kokevann og tilsett olje til passe konsistens
Populær og næringsrik risrett medkylling eller kalkun, grønnsaker og i dette tilfelle fullkornsris. Varier med blomkål, spinat, erter, eller brokkoli og i stedet for ris kan du bruke quinoa eller bulgur
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.