Kyllingihvitvin er en variant av den klassiske franske gryteretten Coq au vin, en rett bestående av hane kokt irødvin sammen med løk, hvitløk og urtekrydder
tykke strimler som brunes, brun også sopp og løk, alt legges i gryten sammen medkyllingen. Denne nydelige gryteretten Coq au Vin er egentlig en høstrett, og man kan godt si den er Frankrikes nasjonalrett, den er svært populær over hele Frankrike og lages på forskjellige måter fra distrikttildistrikt og medsin egen lokale vin
Bruk en panne medlitt høye kanter. Ha så ikylling, bacon og grønnsakene og bland godt. Denne deilige retten er så utrolig god at du må nesten bare teste den selv Nam Nam Som alltid alt i en gryte, så enkelt så godt
Populær og næringsrikrisrettmedkylling eller kalkun, grønnsaker og i dette tilfellefullkornsris. Variermed blomkål, spinat, erter, eller brokkoli og i stedet for ris kan du bruke quinoa eller bulgur
ha kyllingfilet på bordet og brett ut vingeflippen. Her får du oppskrift på Ostefylt kylling snurret i Proscutto di parma skinke servert med aspargestopper og Amandine poteter
Legg dem i en ildfast form medmed skjøten ned. Servér med guacamole og/eller salsa. Tex Mex er fast fredagstradisjon for mange, og i dag blir det lekre kyllingenchiladas
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.