Tilsett currypasteog la det frese i oljen i et par minutter. Her er det mange variasjonsmuligheter og ønsker du å stikke innom Thai-butikken kan du supplere med flere grønnsaker
Nå er både lader og minnekort på plass=) Første oppskrift ut med det gode gamle kamera, er denne digge hverdagswoken med en kremet karri- og tomat-saus
Jeg har begynt å forberede meg til den store handledagen på fredag, både for min egen skyld når det gjelder julegaver, men også med fantastiske tilbud til dere
En deilig thairett med masse smak og litt styrke. Vi fant frem en boks med creme fraise til de mer ømfintlige ganene rundt bordet og festmåltidet kunne starte
Ha i kokosmelk, sitrongress, blåskjellkraft oggreencurry. Blåskjell og blåskjellkraft. Skyll blåskjellene godt og se til at alle er lukket, er de litt åpnet eller ødelagt i søppel med de
Når gulrøttene er passe kokte hadde jeg i sukkererter og risnudler. Siden vi hadde suppe på mandag, så skulle vi ha mandagens i dag, men det ble thai curry i steden
Ha i kokosmelk, limesaft, østerssaus ogcurrypasta. Denne retten er smakfull og superrask å lage. Endelig en lett og enkel fiskerett som hele familien liker
Den var enkel og grei å følge, men nå kommer det en oppskrift på thai greencurry. Prinsippet er den samme, men litt mer smak og litt mer grønnsaker i blandingen
Skjær kyllingfileet i små biter og varm currypaste i woken, ha i kylling og chili og stek det godt før du tilsetter kokosmelk, rør det godt sammen med fiskesaus, sweet chili og keffir lime bladene
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.