Chicken curry
Stig Hansen
Stig Hansen

Chicken curry

  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 1 spiseskje olje
  • 1 kyllingbryst
  • 1 spiseskje curry
  • 2 hvitløksfedd, hakket
  • 1/4 teskje salt
  • 1/4 teskje pepper
  • 1 dsl mango chutney
  • 1 dsl fløte eller creme fraiche

Instruksjoner

    brun kyllingen på medium-høy varme
    Rør inn curry, salt, pepper og hvitløk
    Stek i 1-2 min for aroma


    Rør inn chutney og fløte/creme fraiche
    Kok opp og deretter reduser varmen
    La den småkoke i 4-6 min eller til kyllingen ikke er rosa lenger.

    Rør innimellom

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.