Tre assistenter og en stjernekokk. John Strandmo, Vidar Pedersen, Marco Martin, Helene Levand. En av fordelene med å skrive om vin, øl og mat, er at man får noen opplevelser man aldri glemmer
God morgen dere. Ny uke og masse spennende på gang. I går hadde vi en samling med team Masalamagic som er klare for å gjøre en kjempe stor innsats i det nye året
Når man må stå opp kriminelt tidlig, så kan det være greit å ordne både frokost og lunsj dagen før. Dette er et forslag, og antallet variasjoner er det vel egentlig kun fantasien som setter en stopper forFontina Pan Bagna1 liten rødløk, i tynne skiver1 nybakt baguette ( jeg bakte disse)Ekstra virgine olivenolje3 modne plommetomater, i tynne skiver1 liten grønn paprika, i tynne skiver200 g Jarlsberg i skiverCa 12 gode svarte oliven, i tynne skiverEn god håndfull bladpersille- og basilikumbladerSalt og nykvernet pepperLa rødløken ligge i godt med kaldt vann i ca en time, la dem renne av seg og la tørke på kjøkkenpapir
For oss matfrelste er lokale mattradisjoner like viktig som andre severdigheter når vi reiser. Som skifrelst er jeg derfor glad i den delen av alpene som kan skilte med den beste maten, og da er valget lett
Jeg kommer fra Kristiansand, er tjueen år gammel og elsker baking, kunst og natur. Når vi legger bakingen til side, spiller også fotografi og styling en stor rolle - dette tror jeg også kommer fra min kunstneriske side
Det er såre enkelt og ingen kunst, og det er absolutt ingen grunn til å kjøpe halvfabrikat. Moussaka er en tradisjonell gresk rett med etterhvert godt fotfeste også i Norge
Vakumer rullen etter alle kunstens regler. Ribbe hører ikke bare julen til. Italienere kan spise porchetta hele året – ofte som en snack på et stykke brød
Nå mestrer jeg endelig kunsten å lage brownies. Yes. Jeg har prøvd uendelig mange oppskrifter og er så fornøyd med denne – enkel, god, myk i midten og en tynn crispy skorpe på toppen – naaam
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.