Det erhverken vanskelig eller veldig tidkrevende å lage kjøttkaker fra bunnen av. Alle ingrediensene blandes godt sammen slik at deigen blir smidig og fin
Det finnes så mye gode, spennende og nye retter og ingredienser, menen kjøttkakemiddag med herlig kremet kålstuing og hjemmelaget brun saus kan ingen takke nei til
Skyll kidneybønnene og ha dem over i en bolle. Ingredients. Serving. Tilsett tomatpuré og dijonsennep og bruk enstavmikser til å kjøre bønnene til en jevn mos
MORS «KJØTTKAKER» – VEGETAR. Disse vegetarkakenesmakernesten som helt vanlige kjøttkaker, og de er et supert vegetarisk alternativ til en av våre mest tradisjonsrike middagsretter
Men for at de skal bli skikkelige gode, må det to ting til. Disse er rett og slett vanvittig gode. Jo en kan spise kjøttkakerhver dag, om envarierer de
Erterstuingeren virkelig favoritt, jeg kan spise det uten noe som helst annet. Jeg har fått kjøpt noe helt fantastisk kvalitets karbonadedeig som jeg laget kjøttkakene av
Du vet, slike gode og deilige som smaker skikkelig hjemmelaget. Når vi i fjor sommer besøkte Senja, og min grandtante der, så fikk vi servertverdens beste kjøttkaker
Disse var gode. Du trenger. Vi har latt oss påvirke av reklamen. Vi innrømmer det gjerne. Stek kjøttkakeneetter anvisning på pakken og sett dem tilside mens du lagersausen
Da jeg skrev «en typisk norsk middag» i forrige innlegg – hvem av deretenkte vel ikke på dette. ♦ Kok opp kjøttkraft, stekesjy fra kjøttkakene og soyasaus
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.