Kylling kan kombineres med det meste og hvorfor ikke prøve noe annet enn det gamle vante. «det er jo ikke noe smak i den», men det er nettopp der masala magic trer inn – altså det å trylle med krydder
Jeg har virkelig falt hardt for i å bruke mangochutney til matlaging og her har jeg krydretkyllinglår og -bryst med en hjemmelaget kryddermix med blant annet chili- og paprikapulver
Der fikk vi servert en kylling og couscousrett med de samme uvante deilige krydderduftene, der vi satt på puter på gulvet og alle spiste fra det samme store fatet - med fingrene - på venstre hånd
Pensle krydderrøre på kyllingenmed en stor kakepensel, pensle godt over hele kyllingen, legg over sitronskiver og timiankvister, sett kyllingen i stekeovnen på ca
Kyllingretter. Lefsene (man får kjøpt glutenfrie lefser i de fleste butikker for de som vil ha det) varmet jeg i min utrolig praktiske ildfaste form med kokk, den holder på fuktigheten i lefsen og den er fin å ha på bordet
Skjær kyllingbrystene i tynne strimler på langs. Krydre dem med chilikrydder, salt og pepper. Fordel salatblader, tomat og agurk utover lefsen og ha de stekte kyllingstrimlene
Populær og næringsrik risrett medkylling eller kalkun, grønnsaker og i dette tilfelle fullkornsris. Varier med blomkål, spinat, erter, eller brokkoli og i stedet for ris kan du bruke quinoa eller bulgur
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.