Povitica. Det er mangt man finner når man surfer på nettet. Her om dagen kom jeg over Povitica, valnøttrull fra Kroatia, som bakes til diverse høytider
Ingenting er vel bedre enn en god biff. - eller verre enn en seig biff. Det viktigste er at kjøttet er godt temperert i romtemperatur og stekepannen er skikkelig varm
Disse blåskjellene smakte jeg første gang på ferie i Kroatia. Jeg ble så fristet av de store blåskjellene servert i en hvit kjele med masse deilig urtekraft
Mens jeg var på ferie i Kroatia fikk jeg "dilla" på ristede salte gresskarkjerner. Dette er perfekt lavkarbosnacks - på pakken står det at det inneholder bare rundt 3 gram karbohydrater pr 100 gram
Tradisjonelt spiser ikke katolikker kjøtt på fredager, selv om praksisen varierer litt fra land til land er det fortsatt mange som velger å holde seg kjøttfri på fredager
Reise Reiseguide. Den ultimate sjekklisten for utenlandsreiser. juni 9, 201510 kommentarer. Jeg vet ikke med dere, men hele kroppen min sitrer av reiselyst nå
Man får lyst på suppe når det nærmer seg høst og det blir kaldt i luften, ikke sant. Dessuten må jeg vel innrømme at jeg spiste en del mat i Kroatia, så litt lett mat i magen nå føles bare bra
I dag var det på tide å sjekke hvordan det sto til med jordskokkene. Det er over ett år siden de ble plantet, og siden de fikk litt kort sesong i fjor, lot jeg dem stå et ekstra år
Det er fårikålens dag, og jeg lager meg tomatsuppe. Jeg tror jeg må stelle i stand et skikkelig fårikålmåltid snart, selv om jeg ikke egentlig har noe særlig forhold til det
I dag visste jeg ikke helt hva jeg skulle finne på til middag. En titt i kjøleskapet avslørte et glass Ajvar som nylig var gått ut på dato, og i fryseskapet hadde jeg kyllingfilet
Dansk jomfruhummer, altså scampi, tilberedt sammen med flotte store kamskjell og servert med en deilig dansk hvitvin i den koselige byen Lønstrup, en halvtimes tid syd for Skagen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.