– Ha gjæren i melken sammen med smør i terninger og rør til smøret har smeltet. Her kommer endelig steg-for-steg tutorialen på snøfnugg kringlen min som jeg har lovet dere
Server smaksbomben med kokt jasminris og dampet Pak Choy. Bland honning, Sriracha, revet eller finhakket hvitløk, risvineddik, soyasaus og saften av en lime godt sammen i en bolle, som har plass til kyllingen
Serveres medhonningbakte rotfrukter. Legg det over i en ildfast form med høye kanter. Legg i alle ingrediensene unntatt smøret i formen og dekk med aluminiumsfolie
Vask eplene og skjær i tynne skiver med kjernen i senter, rens runt kjernehuset. Ringle over honning. Bryt Selbu Blå i biter og fordel over hver porsjon med en gang de tas ut av ovnen
Saftig, med en søtlig smak av eple og honning sammen med kanel og valnøtter, et enkelt bakverk, men du verden her får du virkelig noe igjen for strevet
Kinakål1 rød paprika1 rødløkAspargesbønner20 rå scampiFrisk korianderNudlerMarinaden2ss fiskesaus1ts sesamolje2ss østersaus2 ss salt soyasausFersk korianderFersk ingefær1/2 rød chili1 ts sesamfrø1 fedd hvitløkBegynn med å skrelle scampi, finhakk og bland alle ingredienser som skal i marinaden
Epledesserten er en min egen versjon av "bakte eplermed mørdeigslokk", og jeg ser meg ikke tilbake. Det skal være godt med deig, så ikke spar på restene
Marinert laks servert med en deilig søtpotetblanding. Etter at jeg prøvde å marinere laks og andre råvarer med soyasaus er jeg blitt frelst, for gurimalla så digg det blir
Jeg jukser med iskremen da, så jeg bruker Tofuline sin vaniljeis når jeg serverer disse. Min favoritt er gule epler fordi jeg da får det syrlige og det søte samtidig
Jeg er veldig glad i epler og i det siste har jeg spist en del fruktsalat med vaniljekesam. Nå når vi går mot kaldere tider er det alltid godt med noe varmt å kose seg med
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.