Gni kyllingfileten godt inn med krydderblandingen. Smak til med salt og pepper, evt. Strø en spiseskje kreolsk krydderblanding over og legg kyllingen oppå
Fluff opp ris, da fungere medkylling, grønnsaker og pan juice. 4 kylling benpartier, skåret i lår og trommestikker, hud fjernes. 600ml kyllingbuljong. 340 g kan mais, skylles og drenert. Slash hvert stykke kylling 2-3 ganger. Sett kylling, løk kiler og paprika i en stekegryte eller ildfast gryte, deretter kaste med 1 ss olje og barbecue-saus. 4 kylling benpartier, skåret i lår og trommestikker, hud fjernes. 600ml kyllingbuljong. 340 g kan mais, skylles og drenert
Kyllingen ble krydret med hjemmelaget kreolsk krydder, Potetene ble hasselback med og uten ost. Alt i alt et kjempegodt måltid Idag, det ble servert med rødvinsaus, og med milde grønnsaker sammen med den sterkt krydret kyllingen, smakte det fortreffelig
Her er en variant medkylling og mais. Dersom du skal grille eller ha med som turmat er det lurt å steke kyllingen på forhånd evt bruke ferdigstekt fra butikken
) En tidligere cafe i Farsund hadde en rett som het dette ( kreolsk pasta medkylling ) og den var fantastisk vanvittig enkel, men utrolig deilig på smak
Populær og næringsrik risrett medkylling eller kalkun, grønnsaker og i dette tilfelle fullkornsris. Varier med blomkål, spinat, erter, eller brokkoli og i stedet for ris kan du bruke quinoa eller bulgur
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.