Server krabbesalaten med litt frisk salat og tynne toast eller godt brød. Bland sammen krabbekjøtt, majones, crème fraîche, chili, ingefær og hakkede urter
Siden det var litt tidlig på sesongen var det mest kjøtt i klørne, men hva gjør vel det. Etter en veldig vellykket garnutsetting i Oslofjorden ble det mange krabber å ta med hjem til koking
Og så er det jo koselig da, å sette seg ut på terrassen, ta et glass hvitvin og nyte strålene fra den nå litt svakere høstsola, med hjemmelaget krabbesalatpå toast på tallerkenen
Server porsjonsmousseen i formene eller skjær den opp og legg den på salat eller artisjokkbunner. Forsøk også å skjære løs så mye av kjøttet på lårene som mulig
Tar du i frisk estragon, vil du få en super dressing til krabbesalat. Her deler jeg oppskriften på en salig god dip/dressing som passer veldig godt til
Pjoltervaffel med krabbesalat og sriracha. Vår servitør var kanskje ganske ny, men han virket litt rotete «Nei, det har jeg glemt», «Nei, det husker jeg ikke» og lignende svar på spørsmål
På den tiden var det utrolig billig å spise ute, ikke minst på etniske steder. Mine studentvenner og jeg gikk vanligvis ut og spiste på søndagskvelder, og gjerne på en hyggelig familiedrevet tunisisk restaurant i Le Marais
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.