Mos avokadokjøttet med en gaffelTilsett finhakket hvitløk og sitronsaftHa i creme fraishe og rør godt sammenSmak til sukker, salt og pepperPensle brødet med olivenolje og rist de i en panneHa på avokadokremen og topp med rekenePynt med grovhakket dill, koriander eller gressløk og en sitronbåt
Nydelig krabbe og avokadosmørbrød er en delikatesse. Vi er så heldige i dette landet å ha de mest fantastiske skalldyrene så vi bør virkelig nyte de til fulle og lage spennende varianter
En liten vri på det tradisjonelle rekesmørbrødetog det smaker helt nydelig. Gode reker servert på fersk loff, med fennikelsalat og crème fraîche dressing ღ
India er et stort land med store variasjon i språk, kultur, tradisjoner og spisevaner. Langs kysten i sør og øst-India er det mange varierte retter med sjømat
På tirsdag hadde vi en liten reke og krabbekveld her hos oss. Siden jeg har ferie nå, bestemte jeg meg for å imponere med hjemmelaget brød og majones, og kanelsnurrer til kaffen
Min rett ble bare 2 egg, ingen buljongkraft og tørketchili i stedet, ser ut sånn. Min rett ble bare 2 egg, ingen buljongkraft og tørketchili i stedet, ser ut sånn
Den mest vanlige varianten er vel den med loff, reker, agurk, sitron, persille/dill og majones. Rekesmørbrød er jo bare så nydelig godt nå i disse sommertider
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.