ChristineHeim/Kakekrigen. Hurra, det gikk mye bedre på Kakekrigeni går. Etter første dag hvor presentasjonen ikke ble helt ferdig, var det veldig godt å bli tatt frem som to av de beste i gårsdagens konkurranse
Jeg jobber som fotterapeut, og driverklinikken "Fotklinikken på Lande" som liggeri Sarpsborg. På fritiden går mye av tidenmin med til å følge opp mineaktive barn
Jeg lager endel mat som inneholder laks. I Norge har vi god tilgang på kvalitet, og den røde fisken er svært sunn samtidig som den er smakfull og meget anvendelig
Første gangen jeg lagde julesylte så var det etter den gamle tradisjonen, nemlig av et grisehode. Det var x-svigermor som lærte meg og delte raust at sine matkunnskaper
Det er ikke lenge siden jeg delte en oppskrift på gulrotsuppe, og nå kommer en fornyet versjon. Den forrige er tilsattappelsin som gir et utroligfriskt preg, og passer kanskje best som en forrett
På eit kokekurs med Harald Osa fekk eg servert pinnekjøttrestar som utradisjonell tapas, mellom anna i lag med gode tomatar, mozarella, basilikum og balsamico
Jeg oppdaget nylig at TV-norge har lansert nye streaming-tjenester, og jeg fant ut at jeg skulle forsøke et månedsabonnement Der fant jeg tilmin glede flere matprogram, og jeg fant ut at "Kakekrigen" var en fin plass å starte
Kjempegod og smakfull kyllinggryte med karri. Fra å være heltidsblogger med eget foretak til en studenttilværelse, så har selvsagt matlagningenblitt preget av dette
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.