3 ingredienser
Tanken bak dette, er at det kun skal brukes 3 hovedingredienser, slik at det blir lettere for mange å lage middag i full fart. Noen oppskrifter inneholder opptil 15 ingredienser, og vi skjønner at det fort kan bli hektisk om man må kjøpe inn det meste der og da. Inkludert i disse ingrediensene er ikke oljer og krydder (altså det man gjerne alltid har på kjøkkenet). I akkurat denne oppskriften, så er det koteletter, fetaost og tomat.
3 minutter
på hver side i litt fett (smør, andefett...). Middels til høy varme. Tilsett gjerne litt pepper.
Koteletter er god mat og sammen med bakte tomaterog potetsuffle´ ble dette et ekstra godt måltid. Kotelettene serveres med de bakte tomateneog potetsufle´en, gjerne også en grønn salat
Bland sammen og smak til med salt og pepper. Start med rotgrønnsakene. Tomatog basilikumkrem. Skrell og del poteter, sellerirot , kålrot og gulrøtter i staver
Under får du oppskrift på lun potetsalat medfetaogtomat. Grillsesongen begynner kanskje i mai for noen (for noen enda tidligere), og da er det kjekt med en deilig lun potetsalat på tur
Folat er et B-vitamin som jobber med mye av det som de andre B-vitaminene gjør, men som også har spesifikke oppgaver i tilknytning til graviditet og å holde oss opplagte
V. i. e. r. s. å. h. l. d. g. k. u. n. t. p. a. j. o. f. m. b. ,. T. I. S. ø. P. 1. 5. 0. 2. v. -. 3. F. y. (. ). 6. 8. L. B. 4. c. A. H. °. C. –. K. /. D. F l. d l
Man begynner gjerne grillsesongen så tidlig som i mai, og allerede da vil folk ta med seg lun potetsalat på turer, enten det er i parken, på sjøen, i hagen eller en hvilken som helst annen plass
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.