Vend melblandingen forsiktig inn i den luftige eggedosisen med en slikkepott. Denne kakeoppskriften har jeg fra moren min og har spist ved en rekke anledninger i oppveksten
Jeg spurte henne om jeg kunne få oppskriften så jeg kunne dele den med dere, og det fikk jeg. Vend det tørre i eggedosisen vekselvis med smørblandingen
- Pensle med egg. - Sett på kjøkkenmaskinen på medium hastighet og la deigen eltes i hvert fall 5 minutter. 30 minutter. - Stek i ovnen på 250 grader i 12 til 15 minutter
I mens storesøster er på klassefest er Villik’en hjemme med mamma’n sin. Stive nakkemuskler må til pers med varme og (litt tøffere) massasje (enn på formiddagen)
15 min. Mammas beste sandkaker. 30. 11. 2015 kl. 43 i. Julen 2015. 4 kommentarer. Når jeg var liten kunne jeg ikke skjønne at de voksne kunne like sandkaker
Jeg har pyntet den med jordbær og smeltet melkesjokolade. Litt for å minnes det kjente og kjære. Bland bakepulver og potetmel med mandlene, og vend dette forsiktig inn i marengsmassen
Toppet med krem/vaniljekrem med friske bær, er den perfekt til sommern. Gleder meg selv til å få egne barn, som skal få bake videre på mine oppskrifter
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.