100 gr smash-sjokolade (og gjerne mere). 100 g. Smash kaken er blitt veldig populær og det er ikke så rart, den er aldeles fantastisk god, med smak av salt og søtt, mykt fyll og sprø bunn, tilsammen blir dette en smaksopplevelse av de sjeldne særlig hvis du er glad i smash-sjokoladen
tirsdag 19. juli 2011Thai suppeDenne suppen er så god at den fortjener litt blogging synes jeg. Vi hadde den som søndagsmiddag (og restemiddag på mandag)
Smash kokosbolle Ca 12 stykker 1 pakke ProTings proteinchips i smaken toasted sea salt 4 gelatinplater 2 ss varmt vann 3 eggehvitter 2 ss sukrinmelis* 1 ss sukringold* 3 ss smeltet kokosolje, kan sløyfes** 100 g sjokolade, jeg brukte denne Bløtlegg gelatinplatene i kaldt vann i 5 minutter
I dag har jeg hatt den store kake-bake dagen. Vi skal feire lillebroren min sin 21 års dag i dag og i den anledning har jeg bakt SMASH kake og softis-kake
200 gram digestive kjeks100 gram smash80 gram smør1 ss nugatti med melkesjokoladeKjør kjeks og smash sammen i en foodprosessor til de blir knust fint sammen. 200 gram hvit sjokolade100 gram fløte 30 smør1 ts vaniljeekstraktVarm fløte,ha i hvit sjokolade og vaniljeekstrakt og rør til sjokoladen smelter. 100 gram. 100 gram fløte 30 smør
100 gram kremost naturell100 gram sukker2,5 dl fløteFrøene fra 1 vaniljestang3 eggeplommer80 gram smash melkesjokoladeHa alt i en bolle,og pisk alt til en tykk fyldig krem. 100 gram kremost naturell. 100 gram sukker
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.